Hoofdmenu

0

Heb je een vraag? Vind hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen

Welke bedrijven worden vermeld op DigitaleZorgKompas?

Alle e-mental health aanbieders die zich hebben aangemeld en/of waarvan de producten en diensten reeds bekend zijn, worden vermeld op digitalezorgkompas.nl.

Hoe worden e-mental-health aanbieders gesorteerd?

De zoekresultaten worden standaard op alfabet gesorteerd. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen andere sorteringscriteria te gebruiken. Op deze manier wordt de objectiviteit en onafhankelijkheid optimaal gewaarborgd.

Hoe worden e-mental health aanbieders vergeleken?

Alle geregistreerde e-mental health aanbieders worden meegenomen in de vergelijking. Bij de vergelijking wordt altijd dezelfde onderverdeling en specificaties gehanteerd. Ook tonen we de aanbieders op alfabetische volgorde. Zo maken we onze vergelijking neutraal en transparant.

Hoe kan ik mij als e-mental health aanbieder aanmelden?

Via Mijn DigitaleZorgKompas (uiterst links in de footer) kom je op de inlogpagina waar je je kunt aanmelden. Na aanmelding worden je gegevens geverifieerd en krijg je je inloggegevens per e-mail toegestuurd.

Het wachtwoord opvragen lukt niet. Hoe kan dit?

Je e-mailadres dient bekend te zijn in de beheeromgeving van DigitaleZorgKompas. Deze omgeving is alleen bedoeld voor aangesloten e-mental health aanbieders. Ben je nog niet aangesloten, meldt je dan aan!

Mijn profiel is onvolledig of onjuist. Hoe kan ik dit wijzigen?

Kloppen de gegevens van je organisatie niet of is de informatie over je aanbod onvolledig, dan kun je deze wijzigen door in te loggen op DigitaleZorgKompas. Beschik je nog niet over een account, dan kun je deze bij ons aanvragen.

Wat zijn de mogelijkheden voor een samenwerking?

Als onafhankelijk platform staan wij open voor samenwerking met mensen en organisaties die e-mental-health aanbieden of er veel verstand van hebben. Neem hiervoor contact op via ons contactformulier.

Zijn er kosten aan verbonden aan gebruik van DigitaleZorgKompas?

Nee. Alle aangeboden informatie is openbaar en voor iedereen toegankelijk. E-mental health aanbieders kunnen zich kosteloos registreren.

 

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op