Hoofdmenu

0

Over DigitaleZorgKompas

WAAROM

E-mental health biedt veel mogelijkheden. Zorgprofessionals missen echter vaak het overzicht. Hierdoor is de oriëntatie op digitale zorg en het vinden van de juiste e-mental health aanbieder in de praktijk vaak een uitdaging. DigitaleZorgKompas wil hierin verandering brengen door e-mental health toegankelijk en overzichtelijk te maken.

HOE

Wij hebben de belangrijkste informatie op het gebied van digitale zorg verzameld. Alles op één plek. Zorgprofessionals kunnen hun kennis verbreden aan de hand van vijf leerthema’s. Zij kunnen eenvoudig en snel e-mental health aanbieders zoeken, hun aanbod bekijken en vergelijken.

WIE

DigitaleZorgKompas is een project van Versterking Eerstelijn Zuid-Nederland (VEZN) en heeft als doel e-mental health op de kaart te zetten en meer toegankelijk te maken. Het project is uitgevoerd door De Zorgvernieuwer (projectleider), Glessner advies (penvoerder) en TelePsy (website). De leerthema’s zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Open Universiteit en verschillende deskundigen.